september, 2019

12sep12:0015:00Digitale krenkelser12:00 - 15:00

more

Event Details

Krenkelser og vold via digitale medier er noe mange utøver eller utsettes for. Særlig ungdom. Og særlig har vi fått mange spørsmål knyttet til deling av bilder eller video. Ofte vet hverken den utsatte eller den som utøver at det er digital «vold» det er snakk om.
I mange år har vi i Stiftelsen Tryggere møtt ungdom enten i klasserommet, i idrettshallen, på ungdomsklubben eller på andre arenaer. Vi har holdt foredrag og samtaler med dem om vold og overgrep, blant annet om digital vold og krenkelser. Vi har erfart hva som kan være nyttige verktøy for å undervise både ungdom og voksne om digital vold slik at denne formen for vold kan forebygges. Vi har også erfart  hvordan vi kan ivareta de som har egenerfaring med denne formen for vold.

Innhold på foredraget om forebygging av digital vold og digitale krenkelser:

Hva er digital vold og digitale krenkelser?
Hva sier loven om deling av bilder eller film?
Hva er omfanget av dette?
Konsekvenser for de som har utøvd eller vært utsatt for digital vold og krenkelser
Hvordan forebygge digital vold og krenkelser gjennom å øke menneskers bevissthet
Hvordan ivareta mennesker med egenhistorikk

Kursholder:
Bjørn Løvland er seniorrådgiver og terapeut i Stiftelsen Tryggere. Han har hatt samtaler med over 700 personer som har utøvet vold og/eller overgrep og over 100 som har vært utsatt for vold. Bjørn blir ofte benyttet som foredragsholder om vold og overgrep av både offentlige og private etater.

 

Time

(Torsdag) 12:00 - 15:00

Location

Stiftelsen Retretten

Kristian Augustgate 10

Add comment

Privacy Preference Center

X