• Ikke døm han – han ble det produktet han ble stimulert til å bli…

  Dokumentaren om  Glenn Kenneth: Trykk her
  .
  Hjerte vårt gråter. Maktesløsheten vi må kjenne på i dette og liknede tilfeller er forferdelig. Jeg ( Rita) skulle ønske jeg kunne få bestemme i hans liv – i frihet – i mange år. Få med meg de ressurspersoner han trenger for å lykkes til å nå det målet han har i livet. Det er så fryktelig mye mer enn en leilighet hos Frelsesarmeen, kontantkort med 5000 kr til livsopphold og det man trenger i en leilighet  og noen x-misbrukere som må til for at mennesker med Glenn Kenneths bakgrunn skal kunne lykkes i friheten.
   .
  Jeg håper mange med makt og myndighet ser denne dokumentaren og tar kontakt så skal jeg fortelle litt om de tankene jeg har gjort meg igjennom årene. Vi i Retretten har mange erfaringer, men de har så langt ikke blitt benyttet av dem som kan gjøre den store forskjellen. Og at alle andre stiller seg noen spørsmål om hvordan det er mulig å behandle barn slik som Glenn Kenneth og hans like blir i vårt rike land.
   .
  Artikklen som sto i VGhelg: trykk her
  Podcast ( radio) med Rita før Artikklen: trykk her
  VGtv : Trykk her

  13 tanker om “Ikke døm han – han ble det produktet han ble stimulert til å bli…

  • Per-Frode Langås sier:

   Hei! Jeg har kjent Kenneth i mange år. Jeg betrakter han som en bror. Jeg håper at han nå kan komme seg bort fra de stedene han har mange «venner». Han trenger å komme seg bort fra rus, og gjerne inn i en arbeidstrening situasjon. Han kan hvis han har støtte rundt seg, av mennesker som kan gi både positive og negative tilbakemelding. Jeg ber om at noen av villige til å hjelpe han en gang til. Jeg ber til Gud for Glenn Kenneth «Neger Andersen». Hilsen en bror i ånden som klarte å komme seg bort fra det helvete han lever i.

   • Rita Nilsen sier:

    Tusen takk for fin hilsen til Glenn Kenneth. Vi vidreformidler denne. Takk også for at du bringer HÅP med dine erfaringer

  • Randi sier:

   Fra mitt sted på en annen kant av landet er det lite jeg kan bidra med. Men positive tanker å håp om en bedre tid fremover kan jeg iallefall formidle. Dette var sterk kost – så lett å snu ryggen til den som strever med å fungere i samfunnet vårt uten å undre seg over hvor …. «Du skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv ….»

   • Rita Nilsen sier:

    Vi skal ikke alle støtte direkte, men det er godt å vite at de vi hjelper også får moralsk støtte fra de andre på veien

  • Elin sier:

   Jeg håper av hele mitt hjerte at han vil kunne få den hjelpen han trenger og ikke minst fortjener. Forferdelig trist at livet hans ble sånn. Ønsker ham alt godt! Mange varme tanker. Lykke til!❤

   • Rita Nilsen sier:

    Det handler ogå mye om at han må bli i stand til å motta hjelpen som finnes der ute for han. Han er på vei – med små skritt. Vi overrrekker din hilsen til han

  • Kjære deg «kalt»(neger andersen)du er så desverre en av de mange som blir dømt nedenom og til helvete fordi du tidlig startet med rus det de fleste ikke tror de kan begynne med før de står med begge bena der selv. Som menneske er du et langt bedre vesen enn mange av de «såkalte» vellykkede jeg kjenner.Det er utrolig merkelig at enkelte mennesker i samfunnet ser ned på andre som ikke klarer seg her i livet, de forventer at de skal bli sett opp til, men åssen tror de da at skråplanede mennesker har det. Tror de ikke de vil også bli sett opp til. Ingen kan blande personligheten din kenneth med oppførselen din for personligheten er din og oppførselen kommer kun an på dem. Jeg har kjent deg i 15 ÅR, og du er snill som dagen er lang. Jeg vil bare si til sammfunnet. Kan dere ikke begynne og sile ut driten i riktig ende snart. La min være han er en langt bedre borger enn det dere går rundt og tenker om dere selv.Hilsen en fly forbannet bergenserinne «rusmissbruker»men begge beina godt plantet på jorden.

  • Cathrine Myhre sier:

   Må si at jeg fikk ett lite sjokk på lørdag,når jeg så vg. Ett sjokk på både godt og vondt.
   Ett godt fordi jeg så at Glenn Kenneth,var her hos oss ennå. ( har hørt.så mye rart.) Ett vondt for at han sliter så mye. Må kanskje fortelle at jeg kjenner Kenneth i fra Grepperød. Sammen har vi opplevd mye,både gleder og motgang. Jeg kjenner Kenneth som en person som har mye godt i seg, og som bryr seg om andre. Ja han kan ha ett tøft ytre, men innerst inne så er han en myk teddybjørn. Håper at Kenneth får det nettverket han trenger rundt seg til å takle en hverdag som kan være fiffi for oss alle.
   Klem fra meg til deg Kenneth

  • dette er MIN bror han er sterk vi hadde aldrig en tvangsekteskap vi ble født til et liv i helvete men vi er sterke og nå klarer vi oss og har tett kontakt jeg elsker min bror over alt på jord og snakker med han hver eneste dag ?????ikke dømme han han har et hjerte av gull og han kjemper for sin fremtid og sammen skal vi klare oss ????jeg har to barn som elsker sin onkel høyt og han fortjener all kjærlighet han kan få ???elsker deg over alt storebror klem fra lillesøss ??????????????

  • Linda sier:

   Kjære Glenn Kenneth.
   Fryktelig vondt å lese at livet har blitt sånn for deg. Som mange her skriver så kjenner jeg deg som en ordentlig god gutt.
   Jeg håper at det skal gå bedre for deg fremover.
   Gode klemmer fra Linda….vi bodde sammen i Steinveien/ Grepperød

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *