• Nye ledelse i Retretten

  Styret i Stiftelsen Retretten har ansatt Gina Krogsvold som daglig leder, og stiftelsens grunnlegger Rita Nilsen i en nyopprettet stilling som faglig leder.

   

  Gina får ansvaret for den den daglige driften, herunder økonomi, administrasjon og personal. Rita blir ansvarlig for Retrettens faglige innhold, herunder likepersonsarbeid, kursvirksomhet, foredrag og kompetanseutvikling. Begge rapporterer til styret.

  Gina Krogsvold har lang erfaring fra offentlige og private virksomheter.

   

  Rita Nilsen har vært i utdanning og jobbet innen rusfeltet siden 1997, og startet stiftelsen Retretten i 2002 med formålet «Hjelp til videre hjelp».

  – Dette er det beste som kunne skje Retretten der vi er nå, sier Rita. – Jeg har lenge savnet å kunne konsentrere meg hundre prosent om den faglige delen av stiftelsens virksomhet, og ser fram til å kunne overlate den daglige driften til en god og kompetent kollega.

   

  – Retretten er en viktig samfunnsinstitusjon med et stort utviklingspotensial. Jeg gleder meg til å være med å bygge Retretten videre sammen med Rita og resten av staben – til beste for alle som trenger dette tilbudet for å komme seg videre i livet, sier Gina. Hun tiltrer stillingen medio januar 2018.

   

  Styremedlemmer:

  Styreleder Knut T. Traaseth

  Tone Holme
  Lars Lindroth

  Jon Gangdal
  Rita Nilsen