top of page

Hva vi tilbyr

Vi tilbyr veiledning tilpasset den enkeltes behov. Våre medarbeidere har god kunnskap om hjelpetiltak som finnes for vår brukergruppe. Derfor kan vi veilede og vise våre brukere dit hvor de kan få best hjelp med sine problemer. Vi vil være en støttespiller, og legge til rette for at den enkelte har troen på sin egen utvikling og reise. Hos oss er det høyt under taket, og vi har mange gode samtaler med hverandre. Klikk på ikonene for å få frem vår ukeplan. Alle våre tilbud er gratis og vi krever ingen registrering.

IMG_1797.jpg

Vårt Yoga program er et tilbud i regi av Back in the ring. Vi praktiserer Aschtanga Yoga samt Myk Yoga. Vi tilbyr også meditasjon. Tilbudet foregår hver dag for våre brukere. 

IMG_1838.jpg

Morgenkaffe
Lunsj

Gratis morgenkaffe, et uformelt treffpunkt der alle kan komme med sitt. Vi lytter og vi har en rolig dialog. Hver dag tilbyr vi også gratis lunsj for våre brukere.  Vitaminer er også tilgjengelig.

IMG_1842.jpg

NADA akupunktur

Akupunkturprogrammet benyttes ofte som et supplement i det primære behandlingsprogramet for å lindre fysiske og psykiske abstines symptomer. 

holde hender

Forebyggende arbeid gjennom utadrettet informasjonsvirksomhet, og samarbeider med andre organisasjoner. Bidrar med informasjon, kunnskap og erfaringer. De jobber for at brukere og pårørende kan bygge nettverk i et rusfritt miljø.

Gruppemøte

Kurs og samtaleterapi

Vi ønsker å være en arena for bygging av relasjonskompetanse. Vi tilbyr en læringsarena for personlig vekst med fokus på utvikling av hverdags kompetanse. Vi har både formelle og uformelle treffpunkter

367989615_638900634880889_5764923708055096158_n_edited_edited_edited.jpg

Gjennom et omfattende program lærer vi mer om hvordan vi kommuniserer med andre, om hvordan vi lytter, teknikker og metoder, samt fokus på våre egne behov. En spennende mulighet for de som vil vokse som menneske.

Kontakt oss

Adresse

Kristian IVs gate 13

0164 Oslo

Kontakt oss

22 20 93 92

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Åpningstider

Mandag - Fredag

10:00 – 16:00 pm

Lørdag og

Søndag

Se timeplan

bottom of page