top of page

Gaver & Vipps

Gaver: 1202.35.78458 

Vipps: #517123

 

Retretten møter hver dag helt vanlige mennesker, og pårørende til disse, som trenger hjelp. Din støtte er viktig og vil bidra til å finansiere tiltak som gir hjelp og støtte til de som trenger det. Din støtte gjør det mulig for oss å nå ut til flere mennesker der ute som trenger livsviktig hjelp. I følge SIRUS (statens institutt for rusmiddelforskning) har omtrent 240.000 personer i Norge en risikofylt alkoholbruk, mens omtrent 60.000 personer har en alvorlig rus lidelse.

Pårørende

Barn som lever med alkoholiserte foreldre kan oppleve mange påkjenninger og utfordringer. De kan oppleve følelsesmessig og fysisk mishandling, forsømmelse og lav selvfølelse. Dette kan igjen føre til angst, depresjon, lav selvtillit og andre psykiske eller fysiske helseproblemer som kan koste samfunnet dyrt.  

 I følge estimater lever omtrent 90.000 barn i Norge med alkoholiserte foreldre. 

Rusmisbruk kan ha en alvorlig påvirkning i et forhold. Det fører ofte til økt konflikt, mistilit og kommunikasjonsproblemer. Rusmisbruk fører til økonomiske problemer, og det er ofte vanskelig å opprettholde stabilitet og trygghet i forhold til andre mennesker.

En klem
En presentasjon på kontoret

Tilsynelatende velfungerende?

I følge tall fra Folkehelseinstituttet har omtrent

5-10% av tilsynelatende velfungerende arbeidstakere i Norge et alvorlig alkoholproblem. Alkoholmisbruk kan ha en negativ innvirkning på prestasjon og arbeidsmiljø. 

Kontakt oss

Adresse

Kontakt oss

Kristian IVs gate 13

0164 Oslo

Kontor: 22 20 93 92

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Åpningstider

Mandag - Fredag

10:00 – 16:00 pm

Lørdag og

Søndag

Se timeplan

bottom of page